Aktiviteter

Sommer i Bergsjøområdet i Ål i Hallingdal

Legger du noen sommerdager til Bergsjøområdet, kan du la deg friste av milevis med merkede turstier og gode sykkelveier i levende stølsmiljøer på høyfjellet. I nærheten av hotellet finner du mange fine fjellvann, der du kan prøve fiskelykken eller ta et bad på varme sommerdager.

På sommerstid er det mulighet for å legge et besøk til en støl som fortsatt er i drift. Her kan du unne deg smaken av ekte stølskost og kanskje får du møte både budeia og busetningen.

I tilknytning til hotellet har vi utendørs leke- og aktivitetsområde med lavvo med grillmuligheter, sandkasse, huske, lekeapparater, skattejakt, bingosti, krokket, pedalbåt, robåt, fisking, fotball, volleyball og bademuligheter.

Utlån/utleie av: sykler, pedalbåt og robåt.
Bilde av en av turløypene i Hallingdal.

Vandreturer

Bilde av en familie som er ute og sykler sammen.

Sykling

Bilde av far og sønn som fisker i et ferskvann sammen.

Fiske

Toppen av et fjell i Hallingdal.

Toppturer

En hest som går i skogen.

Ridning

Vinter i Bergsjøområdet i Ål i Hallingdal

I Bergsjøområdet er det 150 km merket og preparerte skiløyper med doble spor og skøytetrase som loser deg gjennom vakre høyfjellsterreng. Reinehytta har en fantastisk beliggenhet på gode solskinnsdager og kan tilby servering i vinter- og påskeferie. Rett utenfor hotellet finner du egen aktivitetsbakke med kveldslys. Her kan både voksne og barn kose seg med snørafting, aking og andre vinteraktiviteter. På nedsiden av hotellet har vi et av landets beste isfiskevann, Rødungen. Her kan du fiske både fjellørret og røye. 

Rolige fjellveier innbyr til både sparkturer og kanefart, mens de åpne viddene er fristende til hundekjøring og kiting.

Vi har kort avstand til både Skarslia Ski- og akesenter og Ål Skisenter, som tilbyr alpine nedfarter for både nybegynnere og for de som er mer erfarne. Skarslia har en av landets beste kjelkebakker, og dette er en fin aktivitet for hele familien.

Utlån/utleie av: langrennsutstyr, fjellpulk, snowracere, sparkstøttinger, akebrett og snøslanger.
Bilde av langrennsløypen som er ved Rødungstøl Høyfjellshotell.

Langrenn

Bilde av en mann som isfisker.

Isfiske

Bilde av en mann som kjører i en hundeslede.

Hundekjøring

En mann som står på toppen av en skibakke med slalomski.

Alpint

En hest som kjører med slede.

Kanefart